Transconsult B.V

Waarom transconsult

  • Meer dan 20 Jaar ervaring op de routes naar het ‘Oosten’

Vanuit onze ruime expertise leveren wij altijd een goede en concurrerende logistieke oplossing naar Rusland en andere Oost-Europese landen.

 

  • Meer dan 250 logistieke expert die verschillende talen spreken.

Zo kunnen de specialisten van Transconsult altijd met uw klanten en partners in hun moedertaal spreken, wel zo gemakkelijk lijkt ons.

 

  • De complete ‘vloot’ van Transconsult bestaat inclusief onze voertuigen voor de speciale transporten meer dan 200 vrachtwagens.

Door ons groot aantal vrachtwagens kunnen wij altijd op een kort termijn een vrachtwagen voor uw opdracht inzetten.

 

  • Douane vervoerder

Transconsult heeft in haar netwerk, Transconsult Brest genaamd, een vervoerder met de ‘douane vervoerder’ status wat garant staat voor meerdere privileges zoals het niet hoeven aansluiten in een konvooi als de waarde van een lading meer dan een bepaalde waarde bedraagt. Verder bied deze status een vrijheid wat het inklaren in Rusland, een snellere dus goedkope grenspassage. Tot slot wordt een douane vervoerder als een betrouwbare partij aangemerkt in (Wit) Rusland.

 

  • Fenex Lid

Als een volwaardig lid van de branche organisatie Fenex bent u als onze opdrachtgever er altijd van verzekerd dat u te maken heeft met een betrouwbare partij die enkel geaccepteerd wordt wanneer alle Fenex leden daar mee instemmen. Verder bied deze lidmaatschap voor u altijd een zekerheid dat in tijd van een faillissement er een financiële back-up voor u.

 

  • Verzekering voor lading

Transconsult kan u een passende transport schade-verzekering bieden zodat uw goederen altijd tegen de reële waarde verzekerd is.

 

  • Op – en overslag mogelijkheden in Polen en in Rusland

Deze mogelijkheid van opslag kan een toegevoegde waarde zijn inzake een supply chain oplossing (dus een extra handeling aan uw goederen) en of een ‘just-in-time’ levering.

 

  • AEO Douane agentschap

Transconsult Poland kan voor u 24 uur per dag 365 dagen per jaar alle voorkomende douane afhandelingen voor u verzorgen.

Share this page

Neem contact op voor gedegen advies: