Transconsult B.V

Wit-Rusland

Transconsult is douane vervoerder in Wit-Rusland en zijn wij natuurlijk niet voor niks. Wit-Rusland is namelijk de ingang voor al onze transporten naar het ‘Oosten’.

Wit-Rusland ligt op een belangrijke locatie tussen West-Europa en de GOS-landen. Sinds 1991 is Wit-Rusland onafhankelijk. De Wit-Russische economie is nog wel sterk afhankelijk van de handel van Rusland. Met slechts 10 miljoen inwoners in het land kent het land nog veel stukken oerbos, moerassen en rivieren. Doordat er veel verkeer door dit land trekt, is het wegennet er relatief goed.

De belangrijkste export producten van het land zijn minerale producten, rubber, voertuigen, levensmiddelen en landbouwgrondstoffen. De belangrijkste industrieën van het land zijn dan ook metaalbewerking, werktuigbouwkunde, chemische en petrochemische industrie, lichte industrie en de voedselindustrie.

Het kost veel tijd om zaken te doen in Wit-Rusland. Er is veel bureaucratie en hiërarchie, uiteindelijk neemt degene met het meeste verantwoordelijkheid van het bedrijf alle besluiten. Wit-Russen scheiden zaken en privé, het persoonlijke vertrouwen wordt dan ook tijdens lunches en diners opgebouwd.

Wij transporteren dagelijks vrachten naar de steden Minsk, Brest, Grodno, Mogilev, Vitebsk. Lees hier meer over de specifieke bestemmingen.

Ook naar uw bestemming in Wit-Rusland rijden wij toe. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op zodat wij een prijs voor u kunnen neerleggen. Ons kantoor zit in Groningen, dat betekend geen ingewikkelde taalbarrières. Maar een samenwerking voor een optimaal resultaat.

Naast onze vestiging in Groningen, hebben wij ook gerelateerde vestingen in Polen, Rusland en Wit-Rusland. Vanuit deze vestingen hebben wij eigen transporteenheden, een AEO gecertificeerd douanekantoor op de grens tussen Polen en Wit-Rusland en de status van douaneververvoerder in (Wit-)Rusland. Wij zijn zo dus altijd op de hoogte van de lokale ontwikkelingen en kunnen zowel voor u importeren als exporteren. Wij vervoeren volle vrachten, pakketvrachten, ADR, oversized, projectvrachten, temperatuur gecontroleerde vracht en vrachten met hoge waarden.

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.