Transconsult B.V

Wit-Rusland

Transconsult is douane vervoerder in Wit-Rusland en zijn wij natuurlijk niet voor niks. Wit-Rusland is namelijk de ingang voor al onze transporten naar het ‘Oosten’.

Heeft u een transportoplossing van of naar Wit-Rusland nodig?

Wij verzorgen dat voor u! Transconsult is al meer dan 20 jaar dé specialist in het leveren van logistieke oplossingen naar o.a. Wit-Rusland.

Wij hebben eigen specialisten die de taal spreken van uw Wit-Russische klanten, partners en de lokale autoriteiten. Dat is een groot voordeel in een land met een andere cultuur dan de West-Europese. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel en veilig vervoer van en naar Wit-Rusland te verzorgen.

  • Dagelijkse vertrekken er vrachtwagens met complete ladingen maar ook deelladingen naar Wit-Rusland naar o.a. Minsk en Brest.
  • Vanuit een specialistische oogpunt zijn project – en / of  exceptionele transporten net als gecombineerde trein + wegtransporten: op aanvraag
  • Transconsult bied een totaaloplossing voor uw transport naar Wit-Rusland. Wij verzorgen ook op – en overslag faciliteiten in Warsaw, transport schade-verzekering en im-export documenten.

Ben je geïnteresseerd in de transportmogelijkheden?

Neem gerust contact op met een van onze Wit-Rusland-specialisten en vraag een passende offerte aan!

Vraag je offerte aan

Neem contact met ons op

Andere bestemmingen van Transconsult zijn: Rusland, Kazachstan, Oezbekistan, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Turkmenistan, Kirgizië, Oekraïne, Polen, China, Mongolië.

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.

    [honeypot website]

    Share this page

    Neem contact op voor gedegen advies: