Transconsult B.V

Wit-Rusland

Transconsult is douane vervoerder in Wit-Rusland en zijn wij natuurlijk niet voor niks. Wit-Rusland is namelijk de ingang voor al onze transporten naar het Oosten. Steden als Brest, Minsk en Grodno gaan wij dan ook meerdere malen per dag naar toe.

Binnen ons bedrijf heeft u één contactpersoon voor al uw zaken. Zodat u altijd makkelijk u vragen bij ons kunt neerleggen en wij snel voor u kunnen schakelen. Doordat wij meerdere kantoren in Wit-Rusland hebben zitten zijn wij altijd op de hoogte van de lokale ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat u vracht zonder problemen bij zijn locatie aankomt.

Wij kunnen voor u zowel importeren als exporteren voor volle vrachten, pakketvrachten, ADR, oversized, projectvrachten, temperatuur gecontroleerde vrachten en vrachten met hoge waarden.

Neem nu contact met ons op voor uw vracht(en) en mis de beste prijzen niet!

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.