Transconsult B.V

Rusland

Wij zijn 20 jaar geleden begonnen met rijden tussen België naar Rusland en terug. Tijdens al die jaren hebben wij onze routes steeds meer uitgebreid, Rusland is in deze dagen nog steeds onze belangrijkste bestemming gebleven.

Heeft u een transportoplossing van of naar Rusland nodig?

Wij verzorgen dat voor u! Transconsult is al meer dan 20 jaar dé specialist in het leveren van logistieke oplossingen naar o.a. Rusland.

Wij hebben eigen specialisten die de taal spreken van uw Russische klanten, partners en de lokale autoriteiten. Dat is een groot voordeel in een land met een andere cultuur dan de West-Europese. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel en veilig vervoer van en naar Rusland te verzorgen.

Dagelijkse vertrekken er vrachtwagens met complete ladingen maar ook deelladingen naar Rusland naar o.a. Moskou, Smolensk, Kazan, Naberezhnye Chelny, Azov, Krasnodar, enz.

Projecten en exceptioneel transport: op aanvraag

Trein + wegtransport: op aanvraag

Transconsult bied een totaaloplossing voor uw transport naar Rusland. Wij verzorgen ook op – en overslag faciliteiten in Warsaw en Moskou, transport schade-verzekering en im-export documenten.

Ben je geïnteresseerd in de transportmogelijkheden?

Neem gerust contact op met een van onze Rusland-specialisten en vraag een passende offerte aan!

Vraag je offerte aan

Neem contact met ons op

Andere bestemmingen van Transconsult zijn: Wit-Rusland, Kazachstan, Oezbekistan, Armenië Azerbeidzjan, Georgië, Turkmenistan, Kirgizië, Tadzjikistan, Moldavië, Oekraïne, Polen, China, Mongolië.

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.

    [honeypot website]

    Share this page

    Neem contact op voor gedegen advies: