Transconsult B.V

Rusland

Wij zijn 20 jaar geleden begonnen met rijden tussen België naar Rusland en terug. Tijdens al die jaren hebben wij onze routes steeds meer uitgebreid, Rusland is in deze dagen nog steeds onze belangrijkste bestemming gebleven.

Rusland is het grootste land ter wereld, er grenzen maar liefst 14 andere landen aan dit immense land. Rusland ligt zowel in Europa als in Azië. Vanuit politiek perspectief behoort Rusland tot Europa omdat niet alleen de belangrijkste steden van Rusland in Europa liggen maar ook 70% van de 144 miljoen inwoners van Rusland in dit gebied wonen.

De belangrijkste exportproducten van Rusland zijn aardolie, aardgas, steenkool, elektriciteit, ertsen en houtproducten. De belangrijkste handelspartners  zijn de Europese Unie, China, Oekraïne en Japan.

De sterk hiërarchische en formele cultuur is veelal bekend van Rusland. Dat terwijl de belangrijkste beslissingen worden genomen tijdens het uitgebreide eten en drinken. Doordat de meerderheid van de Russen alleen Russische spreekt, kunnen er taalbarrières ontstaan. Al is er gelukkig een grote verandering merkbaar bij de jongere generaties, die steeds meer kennis hebben van de Engelse taal.

Wij transporteren dagelijks vrachten naar de steden Moskou, Sint-Petersburg, Nizjni Novgorod, Kazan, Tula, Samara, Ufa, Yekaterinburg, Tsjeljabinsk en Krasnodar. Lees hier meer over de specifieke bestemmingen.

Ook naar uw bestemming in Rusland rijden wij toe. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op zodat wij een prijs voor u kunnen neerleggen. Ons kantoor zit in Groningen, dat betekend geen ingewikkelde taalbarrières. Maar een samenwerking voor een optimaal resultaat.

Naast onze vestiging in Groningen, hebben wij ook gerelateerde vestingen in Polen, Rusland en Wit-Rusland. Vanuit deze vestingen hebben wij eigen transporteenheden, een AEO gecertificeerd douanekantoor op de grens tussen Polen en Wit-Rusland en de status van douaneververvoerder in (Wit-)Rusland. Wij zijn zo dus altijd op de hoogte van de lokale ontwikkelingen en kunnen zowel voor u importeren als exporteren. Wij vervoeren volle vrachten, pakketvrachten, ADR, oversized, projectvrachten, temperatuur gecontroleerde vracht en vrachten met hoge waarden.

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.