Transconsult B.V

Polen

Sinds jaar en dag is Polen onze poort naar het Oosten. Door onze specialisatie in Wit-Rusland, Rusland en Kazachstan kunnen wij ook uw vracht meenemen richting Polen. Wij kennen daar namelijk de weg op ons duimpje.

Sinds zijn toetreding in 2004 bij de Europese Unie beleefd Polen de grootste economische bloei van zijn geschiedenis. Al behoord Polen nog steeds tot de zes minst gedigitaliseerde landen van de EU volgens de Digital Economy and Society Index. Toch zit er een zekere groei in het gebruik van internet. Steeds meer Polen kopen namelijk via internet. Polen heeft zeker 10 miljoen online shoppers en staat hiermee wel op de vierde plaats van Europa.

De belangrijkste in- en uitvoer artikelen in Polen zijn voertuigen voor vervoer over land, kunststof, verschillende soorten machines, mechanische werktuigen, vlees, ijzer en organische chemische producten.

Polen zijn echte harde werkers maar toch kost het veel tijd om een zakelijke deal te sluiten. In Polen heerst namelijk veel bureaucratie. Wees dan ook altijd op tijd met het plannen van afspraken en probeer een lang termijn relatie met Polen af te sluiten.

Wij transporteren dagelijks vracht naar de steden Warschau, Krakau, Katowice, Lodz, Poznan, Bialystok, Gliwice, Rzeszow, Torun en Gdansk. Lees hier meer over de specifieke bestemmingen.

Ook naar uw bestemming in Polen rijden wij toe. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op zodat wij een prijs voor u kunnen neerleggen. Ons kantoor zit in Groningen, dat betekend geen ingewikkelde taalbarrières. Maar een samenwerking voor een optimaal resultaat.

Naast onze vestiging in Groningen, hebben wij ook gerelateerde vestingen in Polen, Rusland en Wit-Rusland. Vanuit deze vestingen hebben wij eigen transporteenheden, een AEO gecertificeerd douanekantoor op de grens tussen Polen en Wit-Rusland en de status van douaneververvoerder in (Wit-)Rusland. Wij zijn zo dus altijd op de hoogte van de lokale ontwikkelingen en kunnen zowel voor u importeren als exporteren. Wij vervoeren volle vrachten, pakketvrachten, ADR, oversized, projectvrachten, temperatuur gecontroleerde vracht en vrachten met hoge waarden.

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.