Transconsult B.V

Kazachstan

Tegenwoordig worden er regelmatig transporten naar Kazachstan gerealiseerd. Kazachstan is ten alle tijden een project op maat, vandaar dat wij er alleen met volledige vrachten naar toe rijden.

Heeft u een transportoplossing van of naar Kazachstan nodig?

Wij verzorgen dat voor u! Transconsult is al meer dan 20 jaar dé specialist in het leveren van logistieke oplossingen naar o.a. Kazachstan.

Wij hebben eigen specialisten die de taal spreken van uw klanten uit Kazachstan, partners en de lokale autoriteiten. Dat is een groot voordeel in een land met een andere cultuur dan de West-Europese. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel en veilig vervoer van en naar Kazachstan te verzorgen.

  • Regulair vertrekken er vrachtwagens met complete ladingen maar ook deelladingen naar Kazachstan
  • Vanuit een specialistische oogpunt zijn project – en / of  exceptionele transporten net als gecombineerde trein + wegtransporten: op aanvraag
  • Transconsult bied een totaaloplossing voor uw transport naar Kazachstan. Wij verzorgen ook op – en overslag faciliteiten in Warsaw en Moskou, transport schade-verzekering en import-export documenten.

Ben je geïnteresseerd in de transportmogelijkheden?

Neem gerust contact op met een van onze Kazachstan-specialisten en vraag een passende offerte aan!

Vraag je offerte aan

Neem contact met ons op

Andere bestemmingen van Transconsult zijn: Wit-Rusland, Kazachstan, Oezbekistan, Armenië Azerbeidzjan, Georgië, Turkmenistan, Kirgizië, Oekraïne, Polen, China, Mongolië.

Offerte formulier

Neem contact op over uw volgende vervoers project. Ook geven wij u graag een prijs af zodat u kunt vergelijken met uw huidige expediteur. We bellen u graag terug over uw vragen met betrekking tot uw transport project.

    [honeypot website]

    Share this page

    Neem contact op voor gedegen advies: