Transconsult B.V

Over Transconsult B.V.

Al sinds 1996 ondersteund Transconsult verschillende onderneming met een diversiteit aan transportaanvragen naar Polen, Wit-Rusland, Rusland en Kazachstan.

Specialist in alle soorten wegtransport naar Polen, Wit-Rusland, Rusland en Kazachstan.

Na de val van de Berlijnse muur in 1989 zijn de poorten letterlijk geopend tussen het oosten en het westen. De handel is dan ook al vrij snel aangetrokken tussen deze gebieden. Hiermee werd ook meteen de hadden tussen oost en west vereenvoudigd. Met als resultaat dat de vraag naar transport tussen deze gebieden toenam. In 1996 is door Transconsult ingesprongen op deze toenemende vraag.

Het idee achter Transconsult was de verkregen Oost-Europese kennis te combineren met de West-Europese manier van werken. Dit sloeg aan! Na een transportpartner in de Benelux kregen wij ook een transportpartner in Italië. Onze organisatie bleef groeien en daarmee werd ook de vraag naar verschillende routes groter. Mede om aan deze aanvragen te kunnen voldoen en dicht bij onze klanten te kunnen staan is er besloten om in 2000 een operationeel kantoor in Nederland te openen genaamd Transconsult BV.

Na 20 jaar is Transconsult BV uitgegroeid tot specialist op de routes van West-Europa naar Polen, Wit-Rusland, Rusland en Kazachstan en vica versa. Wij kunnen u altijd ondersteunen bij uw transportvragen, wij zorgen ervoor dat uw vracht veilig en snel bij de plaats van bestemming komt. Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

Transconsult is actief lid van de Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek, FENEX.

Een team van logistiek specialisten, staat klaar om u te helpen

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw transport.

Ga van start!

Om u als klant te ontzorgen en maximale service te bieden heeft u bij ons één contactpersoon, die uw aanspreekpunt is voor alle activiteiten en handelingen rondom uw transport.

Vraag vandaag nog gratis een competitieve prijs aan voor uw volgende vervoersklus