Transconsult B.V

Wat is het maximale gewicht voor transport naar Rusland?

Wat is het maximale gewicht voor transport naar Rusland? 30 oktober 2018Leave a comment

De wereld van logistiek kent geen geheimen voor Transconsult. Wij zijn expert op het gebied van transport naar Rusland en de overige GOS-landen. Met zoveel kennis in huis is dat zonde om dit niet met jullie te delen.

Wat is het maximale gewicht voor transport naar Rusland?

Wij houden het maximale bruto laadgewicht aan van 22,5 ton (22.500 kg) om te voorkomen dat het wettelijk vastgestelde ‘treingewicht’ niet wordt overschreden. Met het treingewicht wordt het eigen gewicht van de vrachtwagen vermeerdert met het bruto laadvermogen. Het totale treingewicht mag bij het internationale verkeer naar de GOS landen maximaal 38 ton zijn.

Voor transport binnen Europa mag het treingewicht iets meer zijn namelijk 40 ton. Waardoor wij naar Polen 24 ton kunnen meenemen in de vrachtwagen. Binnen Nederland mag het treingewicht zelfs 50 ton zijn.

Als je een vracht wilt vervoeren met een zwaardere lading valt dit onder ‘speciaal transport’. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het maximale laadgewicht en wat het kan betekenen voor jouw vracht. Wij maken graag een gepaste offerte voor je. Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven van Transconsult BV.

Met vriendelijke groeten,

Marije Everts
Office Manager Transconsult BV
? 050 260 20 40 ? marije@transconsult.nl

 

Geef een antwoord

Share this page

Neem contact op voor gedegen advies: